Érik a munka gyümölcse: nem csak távoznak, hanem jönnek is a Fradiba a focitehetségek

A folyamatos sivalkodás és a Fradiban folyó utánpótlás szakmai munka gyalázása közben észre kéne venni a jót is! A hírek szerint alaposan átszervezték az Fradi utánpótlásának s játékosmegfigyelői rendszerét is és az edzői stábot, de talán ennekis hála nem csak távoznak, hanem jönnek is a Népligetbe a tehetséges kis focisták.
Most éppen Pécsen panaszkodnak arra, hogy nem tudják megtartani az értékeiket. Idézet a szabadpecs.hu-ról:

“…egy pécsi szempontból nem túl örömteli hír: a Ferencváros 6 millió forintért megvásárolta a PMFC egyik legnagyobb tehetségét, a válogatottba most bekerült, 14 éves Redzic Damirt, ennyi az MLSZ által előírt nevelésiköltség-térítési díj. 

A fiatal játékos az MLSZ adatbankja szerint 81 meccsen 43 gólt szerzett,… Az apai ágon bosnyák felmenőkkel rendelkező, 2003-as születésű fiúnak és szüleinek 2015-ben még esze ágában sem volt váltani: …Nem titok, viszont mindenképpen elismerés, hogy a belgrádi FK Partizan és a zágrábi Dinamo is soraiban szeretné tudni, de a magyar elitakadémiák is folyamatosan bejelentkeznek érte. Ő azonban a baranyai piros-feketéknél képzeli el jelenét és jövőjét.

Úgy tudjuk, a PMFC-nél nem akarták, hogy a fiatal játékos távozzon, de a szülők és a játékos a Ferencvárost választották…” 

 

Megvan, ajvékolós hülyék, hogy a Fradi játékosmegfigyelői által tudatosan kiválasztott tehetséges pécsi srác szerb, horvát csapatok és a Pécs helyett a Fradit akarta? Mégsem olyan rémisztő hely a Ferencvárosi Torna Club?

 

Köszönjük a cikket a szabadpecs.hunak!

 

Sok sikert a Fradiban Damir!

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.