Súlyosan megfenyegették a legolvasottabb Fradi szurkolói oldal szerkesztőit

Ez már nem tréfa, odáig jutottunk, hogy a legolvasottabb Fradi szurkolói oldal, az Üllői129 szerkesztőit súlyosan megfenyegették a hozzá képest jelentéktelen, a Fradit folyamatosan leszarozó ckozep oldal készítői. Cicaharc, botrányos lezárással.
Akik a Fradi szurkolói oldalainak világában járatlanok, azok kedvéért röviden felvázoljuk, mi a helyzet. A Fradi szurkolói több oldalt is létrehoztak az elmúlt években a világhálón, amelyen így vagy úgyde figyelemmel kísérik kedvenc klubunk mindennapjait.
Van a legolvasottabb, az Üllői129, amely a legrészletsebben számol be a ferencvárosi hírekről (szinte minden szakosztály életéről), mondhatjuk úgy, féltő gondossággal de a legnagyobb szeretettel. Aztán szintén több éve jött létre a Fradimob, amely inkább az ultrák világában mozgóknak állít elő tartalmat, eléggé szabadszájú oldal a Mob, hol durván kritizál, hol még annál is durvábban támadja a klubvezetést, de becsületükre legyen mondva ha jót látnak, azt is megírják. Aztán ott van a Zöld Lelátó, aminek minap idéztük egy remek cikkét. Ritkábbak a bejegyzések és inkább békésebbek Ott. Aztán itt vagyunk mi, a Fradifigyelő, a klub kritikusainak kritikus felülete, időnként komoly szakmai munkával készült cikkekkel állunk elő és tartunk tükröt Hrutkák, Berzik, onecoinnal bizniszelők, Kassaik elé.
És végül, de utolsósorban ott van a fikatanya, a ckozep, amelynek minden szar, fennállása 2 éve alatt jót még nem látott a klubban, mindenbe belekötnek, hazugságaik miatt folyamatosan pereskedik velük a klub. Ezek azok az állítólagos Fradisták, akik Gera Zolit is képesek anyázni, akik régi legendákat, olimpiai bajnokokat becsmérelnek, akik meghazudtolták, majd bíróság elé citálták az alapító 89 éves unokáját, Springer Miki bácsit. Ezek azok akik Miki bácsi engedélye nélkül aljas módon magnóra vették a beszélgetésüket. Ackozep szerkesztőjét még az FTC Baráti Köre is kizárta a tagjai közül, mert többek között átverte az egyik FTC-szakosztály vezetőjét, de ne is soroljuk tovább.
Ami tény, az tény, hiszen a világhálón minden mérhető: az Üllői129-et a Fradimob követi, e kettő után jönnek a többiek, így a ckozep is. Lehet ez frusztrálja a készítőit.
A ckozep szerkesztője, Németh Zoltán Lajos és társai legújabb akciója, hogy egy cikkük alatt a Facebookon elásással fenyegették meg az Üllőiseket. Utóbbiak bűne az volt, hogy felemlegették, a cések megint hazudtak, amikor a minden szar elvük alapján belekötöttek az új csapatbusz hátulján lévő címerbe. Az azóta már törölt bejegyzések azonban gyorsan le lettek mentve, ezekben a verbális viaskodás (cicaharc) azzal zárult, hogy „..seprűn kívül lehet ásó is lesz…” felvetést követő kérdésre, hogy „mit ásol el Lajos?” az a válasz érkezik: „az ostoba felszopókat”.
A stílustól most tekintsünk el, az érintett Németh Zoltán Lajostól korábban sem volt idegen a verbális ámokfutás, az idegbeteg fenyegetőzés, még a Fradimob domain név tulajdonsába, aki azért elég keménykötésű ultra vezető, a Tábor egyik fő alakja is belekötött, igaz, amikor utóbbi személyesen próbálta rendezni a vitát, akkor Németh Zoltán elszaladt, de azóta is üzenget a neten. Most meg súlyos fenyegetőzéssel reagál normális észrevételekre. Azon kevesek, akik olvassák a ckozepet, tudják, gyorsan elpattan a húr nála és simán felszopózik, kurvaanyázik meg fasszopózik. MOst szintet ugrott, már elásással fenyegetőzik.
Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.