Bemutatott a Fradi szurkolóknak Kassai Viktor barátnője a Mezőkövesd meccsen

Megdöbbentő, ami a hétvégi Fradi-Mezőkövesd meccsen történt. A 6. percben a kövesdi védők egyikének sutasága után 11-esnek kellett volna következnie. Elmaradt a büntető, a szurkolók ezt számon is kérték az alapvonali játékvezetőn, Kulcsár Katalinon. Akit egyébként a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) szavazásán 2016-ban az év legjobb női játékvezetőjének választottak.

Kulcsár a háta mögött, a nézők felé a középső ujját felmutatva reagált a számonkérésre. Erről MÉG nincs fotónk, de arról már van egy rossz minőségű képünk, hogy éppen a 6. percben, az esetet követően a két kezét állandóan maga mellett tartó Kulcsár ekkor az egyik kezét a háta mögé helyezi. A többiről a szurkolók tudnak mesélni.

A Fradifigyelőnek az egyik néző számolt be az esetről, aki maga is látta fentről, hogy Kulcsár bemutatott nekik..
Azt kérjük, azok, akik látták az esetet, netán még fotójuk, videójuk is van róla, jelentkezzenek vagy nálunk, vagy a klubnál, vagy bármelyik valamirevaló Fradi szurkolói oldalnál (Üllői129 vagy Fradimob), hozzuk nyilvánosságra, mit engednek meg maguknak a bírók.
Figyelem, az eset 18.06-kor történt! Akik a fenti képen ott álltak, azoknak mindenképpen látniuk kellett az esetet. Kommentben is jöhetnek a “vallomások”. Osszátok, ahol csak tudjátok!
És most jöjjön a hab a tortán! Kicsoda Kulcsár Katalin? Nem más, mint Kassai Viktor barátnője! Igen, ez az a Kassai, aki hetek óta folytat ámokfutást a pályán, most már nem csak a Fradi, hanem a világ labdarúgása ellenb. Aki kételkedik abban, hogy nevezettek egy párt alkotnak, az guglizzon rá kettejükre, meg nézze meg ezt a cikket: http://www.nlcafe.hu/sztarok/20170127/kassai-viktor-szerelme-titok-kulcsar-katalin/
Nincsenek véletlenek, Kassait minden jó érzésű Fradista (meg most már a fél világ) utálja, naná, hogy a titkos kis szerelmének esze ágában sincs jelezni, ha az orra előtt felvágnak egy zöld-fehér játékost. AZtán meg bemutat, ilyen a Kassai klán…
Puhl, Berzi, Kassai, magyar játékvezetés 2017, arrogancia és gonoszság, van még lejjebb?
Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s