Ez különbözteti meg az igazi ultráinkat a szennyezett, sötét ferencvárosi holdudvartól

Szkenner ügyben nem értünk egyet a Végel, Hamberger, Kalán tengellyel. De abban – a megkérdezésük nélkül is állítjuk – biztosan közös az álláspontunk, ha egy undorító dózsás hátulról sunyi módon csak azért leüt egy Fradistát, mert zöld-fehér mezben van, akkor azt elítéjük. Vérmérséklet szerint, de elítéljük. És abban is közösek vagyunk, hogy soha, de soha nem szorítunk azért, hogy a dózsa egyenlítsen ellenünk. Biztosan vagyunk abban, hogy az említettek soha nem akarnák, hogy kikapjon a FRadi a távollétükben. Mi sem akarjuk, hogy kikapjon a FRadi a jelenlétükben. (Sőt, mi azt akarjuk, hogy nyerjen a Fradi a jelenlétükben, de ezt a beléptetős dolgon vitázósatmost passzoljuk.)
Van itt azonban egy szennyezett, fertőzött terület, egy jólk körülhatárolható szellemtelen sötét holdudvar, írtunk róluk már korábban. Szerintük jó helyen, jó emberen csattant a pofon a hét végén. Szerintük helyes és ünnepelnivaló annak az ütődöttnek az írása, aki azért szoírott, hogy a dózsa egyenlítsen a derbin.
A Fradifigyelő békét szeretne. Hatalmas szurkolást a lelátón. Legalább ugyanolyat, mint amilyen a hétvégén meglepetésre, végre volt a vendégtáborban a megyeri úton. Csak éppen 5x, 10x akkorát, 3x annyi Fradistával!
Egyvalami most már biztosan összeköti az igazi ultrákat (értsd, a Tábort) és azokat, akik most is járnak Fradi meccsre szurkolni (értsd, szkennelteket), ez pedig ennek a gyomorforgató 10-15 internethuszár alkotta közösségnek a közös megvetése.
Ahogy egy Fradi ultra mondaná nekik: menjetek ti a ge.ibe, faxxopók

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.