Ávós, kommunista lehallgatós módszereket vet be a BMLSZ a Fradi ellen

Ilyenkor kéne a Tábornak kiállni a klub mellett, ilyenkor kéne nekünk, Fradi szurkolóknak odacsapni, összezárni legalább kifelé. Oké, van egy vitánk a szkennerről, amiben a Fradifigyelő mondjuk nem osztja a Végel és Hamberger félék aggodalmát, de ez most nem számít.
Ami számít: ávós, kommunista módszereket vet be a buziemelesz a Fradi ellen! Ma még csak lehallgatni próbálnak minket, holnap vajon mi következik Vági, Puhl, Berzi elvtársak? (Csányi SÁndor vajon tud erről a mocskjos tettről?)
Amit a fotón pontosan látni, az pontosan az, aminek látszik. Egy diktafon, ami végig vette a Fradi kispadján elhangzottakat. Karakó bíró tette ki a meccs előtt és vitte magával a meccs után. A Kispesti kispad mellé persze semmit sem tettek le (Szabó Gyuri, erre nem horkansz fel, igaz, leköti az energiádat biztosan, hogy a kispesti szuperakadémiádonn a tanár bácsi fogdosta a kis focistákat…).
És mi most nem akarunk arra hivatkozni, hogy törvénytelen, jogellenes, amire a BMLSZ-ben valaki rávette a szerencsétlen, pökhendi negyedik bírót. A lényeg a szándék, a mocskosság, az aljasság. Kassai, Ondó, Solymosi, fegyelmi bizottságosdi, 2 millás büntetés, mit akartok még?
Figyeljetek ti ott, a BMLSZ-ben. Egyszer úgyis béke lesz a Fradiban és akkor kamatosul vissza fogjátok kapni ezt az egészet.
avos-kommunista-mlsz-modszerek
Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.