Olyan képet kaptunk téli Fradi igazolásokról hogy nem hiszünk a szemünknek

ftc_rollup_1500x2000_0114.indd

Valaki trollkodott és photoshoppolt egy jót vagy valódi a fotó, amit valaki a Fraditól csórt el vagy csempészett ki? MIndenestere mi emailben megkaptuk ismeretlen jótevőnktől avagy átverőnktől.
Kezdetnek megtenné igazolások terén, az fix. Bizakodunk, na. Akár igazi is lehet, mert háromból kettő játékosról megírták már, hogy hozzánk tart. Tegnap megjöttek? Hétfőn bejelentések lesznek? Pali mosolyog reggeltől estig?
Vagy méretes átba..ás az egész. De ha trollkodott, akkor honnan vette a baloldali képet?
Mi mezei (szkennelt) szurkolók mindenesetre bízunk a kis Bogesz és az albàn Messi, Hyka érkezésében, a baloldali srác talán az lehet, akiről az Üllői129 írt, ő a Ramírez helyére kiszemelt egyik focista, méghozzá a német gyerek, a nevét nem tudjuk (nyilván nem a montenegró feketehajú gyerek az :)))). Nekünk nincs időnk, de valaki úgyis seperc alatt kideríti, ki ez ránézésre 100 %ig germán.
Gyanús, gyanús, de mi van, ha esetleg meg vannak csinálva előre a fotók a médiának, csak a bejelentèsre várnak. De jó lenne ha igy lenne. Egál amúgy, mi akkor is közöljük, ha rohadt nagy trollkodás/átba..ás.
Zárójelben. Örülünk hogy egyre többen olvasnak vagy vesznek át minket. Mi is egyre többen szerkesztünk és várjuk a segítséget. A fradifigyelős emailre izgatottan várjuk az infókat, írásokat, ilyen fotókat is, vagy mint a Végel-Hamberger tengely Onecoin leleplezéséhez a hátteret normális Fradista társainktól! Azért a vadabbját leellenőrizzük, mindent nem nyelünk be, de ami nekünk tetszik, azt akkor is kihangosítjuk, ha beégünk vele.
Írjatok!
Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.