BL-győztes világsztár tárgyal a Fradival: Essien érkezhet a télen

A Lyonban, a Chelsea-ben, a Real Madridban, a Milanban és a Panathinaikosban is megfordult sokszoros ghanai válogatott labdarúgó, Michael Essien érkezhet a Fradiba, amennyiben jó fülest kapott a Fradifigyelő.

A Fradifigyelő úgy hallotta, hogy a londoniakkal 2012-ben Bajnokok Ligáját nyert középpályás ügynöke egy magyar származású ember, és a játékos maga pedig, mármint Essien Ralf Zumdick jó ismerőse, lévén dolgozott a kezei alatt, amikor Zumdick a ghanai válogatottat irányította 2003-ban. Sőt, az sem lenne csoda, ha kiderülne, Ralf tette be először a ghanai válogatottba, szóval a kapcsolatuk elég komoly, Essien igencsak hálás lehet neki. Essien, a bölény, aki ezt a becenevét azért kapta, mert elképesztő a munkabírása.

Essien nem akárki a világ futballjában, a lexikonok szerint 2003 és 2005 között a Lyon színeiben 71-szer lépett pályára a francia első osztályban, aztán a Chelsea-vel angol bajnok és BL-győztes is lett, összesen 168 meccset játszott a londoniaknál az angol bajnokságban. A Real Madridban 1 éves kitérőt tett 2012/13-ban, megfordult még a Chelsea után a Milanban is, utoljára a Panathinaikost erősítette, ahol sajnálatos módon megsérült. Ebből a sérülésből épült fel nemrég (reméljük, hogy tényleg felépült…) és vette fel a kapcsolatot a Fradifigyelő hírei szerint a Fradival.

Értitek, károgók, a Fradival tárgyal egy világsztár. Deha nem jön össze, akkor sem lehet már elvenni a dicsőséget, hogy felmerült a lehetősége annak, hogy az Üllői útra szerződjön egy ilyen kaliberű játékos. Aki még akkor is leiskolázza a magyar mezőnyt, ha már 36 éves, gondoljunk csak Gera Zolira, a magyar foci tanár urára…

Nyilván a szar körülmények miatt jönne ide szívesen. Ja, nem.

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.