Ki a bűnöző, Ádámka?

Azt írtátok múlt héten, a kis oldalatokon (az szszjn fészbukra gondolunk), hogy ti nem ismeritek a Vizoviczkit. A hazug embert hamar utol lehet ám érni az internet világában. Elfelejtettétek kitörölni azt a fotót, ami azt bizonyítja a napnál is világosabban, hogy ti sokkal jobban ismeritek mindenkinél az éjszaka császárát, annak fő embereit. Naná, ti tényleg sűrűn jártatok mulatni a Hajógyárira, meg a Vizoviczki egyéb helyeire, nem is csak mulatni, hanem melózni.

Hoppácska másolata

Kaptunk egy fotót, amiből csináltunk egy remek montázst. Tavaly nyáron készült a bizonyíték, az szszjn vezetői közül ketten vannak rajta, a Kalán meg a Greens. Tudod Ádámka, akikkel együtt szerveztétek a februári ankétot a Lurdyban, együtt ültetek ki elénk. A barátaid a Vizoviczki bizalmasával, H. Imrével dorbézolnak együtt, egészen nyilvánvaló, hogy nem idegenek egymásnak, éppen ellenkezőleg, nagy haverok. A tüntiző Fradi huligánok vezérei, élükön veled, Végellel a diszkópápa belső köréhez tartoznak, ez van, na, mondjuk ki már, bűnözők vagytok, bűnözőkkel barátkoztok, Fradistákat vertek csordában, ezek vagytok.

HImre_Greens_Kalán másolata

Gyönyörű, ahogy leírjátok, Mi nem ismerjük Vizoviczkit sem, igaz, mi csak halandó szurkolók vagyunk.  Ádámka, ugye vágod, hogy kicsoda H. Imre? Csak az 500 kis tinédzser haverodnak elfelejtetted elmondani a Hősök terén. Mivel te hazudsz, mint a vízfolyás, ezért eláruljuk mi.

 

Sose hittük volna, hogy most köszönetet kell mondanunk az Átlátszó nevű borzalmas liberó brigádnak, na de ők derítették ki, hogy H. Imre volt Vizoviczki egyik főembere, testőre, a korábban a fővárosi éjszaka urának érdekeltségeibe tartozó céget is irányít. Ebben a cikkben (https://atlatszo.hu/2016/06/20/egykori-testorehez-kerult-vizoviczki-programajanlo-magazinja-a-flyerz/), röviden összefoglalva az van benne, hogy H. Imre annak a kft-nek az ügyvezetője és tulajdonosa, amely a Vizoviczki újságját, a  Flyerzt adja ki például és még sok egyéb érdekes összefonódás, ez nem olyan óvodai fotó és infó, amit a Kubatovról szedtek elő. Te meg a barátaid, a tüntetés szervezői egy kör vagytok a Vizoviczkiékkal.

 

Te Ádámka, akkor most ki hazudik Vizoviczki ügyben? Mennyire hiteles a leveletek, amit jobbikos apuciddal és a félnótás, nyugdíjasverő, bárszéktolvaj Végellel közösen az Orbánnak írtatok? Ajvékolás ezerrel, bizniszhiszti milliókért, ez megy rendesen a Végellel na meg a gázolós Schefferrel közösen.

 

Cikik vagytok a párizsi karú, részeges emberkedő, múzeumhugyozó spanjaiddal együtt, nem véletlenül farolnak ki mögületek a komolyabb arcok.

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.