Janinak

Azt írja a Jani a FB oldalán, hogy 80 ezren olvasták a nyafogását az MLSZ hülye döntéséről. Mármint arról, hogyan legyen a Magyar Kupa döntőbe a belépés. Az MLSZ-nek is szentelünk majd cikket, egyelőre vegyük elő mégis ezt a Jani gyereket.
Jani, köszönjük, amit a Fradiért a pályán tettél! Nagyon köszönjük.
Jani, most viszont húzd el a beled innen, egálban vagytok a klubbal, adtál sokat, kaptál még többet. Sok pénzt. Fejezd be a vádaskodást. Ahogy egy Kiss Donát nevű írt a FB-on (idézzük): „méltatlanok a vádjaid, amiket hosszú ideje megfogalmazol az egyesülettel szemben. Két eset van Jani, az egyik, hogy csukott szemmel jársz a világban, s ezért nem veszed észre a fejlődést, vagy ellenkezőleg, nyitott vagy, túlságosan is. Te ágálsz most bármi ellen, te, aki, ahogy írtad, kilencszeres bajnokként fel akartál számoltatni minket? A most már Jobbik alvezér, korábbi főszurkoló Szilágyival közösen akartátok sóval behinteni az Üllői úti pályát. Janikám, ennyire zavar, hogy már nem tudsz a zavarosban halászni, hogy nem tudsz munka nélkül milliókat kitalicskázni?” Speciel egy szurkolói blogon a hozzászólók mind téged pocskodniáztak, szóval ha jó helyen olvasol, akkor akadnak, akik látják tisztán, mi a helyzet veled.
Mi úgy tudjuk, mármint a Fradifigyelő, hogy egy ciprusi offshore cég sok milliós követelésének képviseletében Hrutka János járt az FTC vezetőinél követelve sok-sok millió forintot. Állítólag az FTC korábbi vezérigazgatója, Berki Krisztián aláírásával ellátott nyilatkozattal rendelkezel, amely szerint neked, illetve offshore cégednek járna ez az összeg. A Fradi azonban visszautasította a követelést.. Ugye nem ezért szövetkeztél mindenkivel?
Nekünk nincs Jobbik fóbiánk, sőt, együtt utáljuk a ballibsiket, de azért vegyük elő a Jobbik szálat. Jani, emlékszel, amikor a 2006. év végén a Hrutka János és Szilágyi György nevével fémjelzett Sportmarketing Kft. nyújtott be felszámolás elrendelése iránti kérelmet az egyébként akkor súlyos nehézségekkel küzdő FTC Labdarúgó Zrt ellen különböző reklám és egyéb jutalék címen? A nagy port felvert eljárás több ízben újraindításra került, és az FTC vezetők akkori nyilatkozatai szerint közre játszott abban, hogy a másodosztályba száműzött FTC nem volt képes befektetőt találni. A mi Fradink három esztendőt töltött a másodosztályban. Igen, miattad is, meg a Szilágyi miatt is, meg a Jobbik sportminiszter jelöltje, a cipőpucoló Tömör Tones miatt.
És egy kis mazsolázás, adalék ahhoz, hogy téged csak a pénz érdekel.
Hrutka János neve a Dózsa helyzetéről 2014-ben Roderick Duchatelet tulajdonos által tartott sajtótájékoztatón is előkerült. Az újságíróknak DVD-n kiosztott dokumentumok között olyan megbízási szerződések szerepeltek, amelyekben az állt, hogy a BTC International nevű offshore-cég Hrutka János FIFA-licences játékosügynök képviseletében jár el.
Ezen szerződések alapján követelt a BTC 138 ezer eurót az Újpest FC-től a Sándor György, Korcsmár Zsolt és Dusan Vasiljevic átigazolásában végzett állítólagos ügynöki tevékenységéért. Az Újpest FC azonban beszerezte mindhárom játékos és új klubjaik nyilatkozatát arról, hogy a BTC-nek semmilyen szerepe nem volt az átigazolásukban, és megnevezték a valódi ügynököket is. A klub polgári pert indított, és megnyerte: a bíróság kimondta, hogy a szerződés semmis, a BTC nem végzett ügynöki tevékenységet. A Duchatelet által nyilvánossá tett iratok között szerepel egy közte és Hrutka között lezajlott e-mail-váltás.
Jani, elvittél az Üllői útról játék és munka nélkül több 10 millió forintot. Most ajvékolsz, hát nem szégyelled magad? Nekünk te ne osszál észt, majd mi megoldjuk ezt a vitát a klubvezetéssel.

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.