Szilágyi divízió

Vajon kik azok, akik a legtöbbet ártanak most a Fradinak? Nekünk, Fradistáknak is. A Tábornak is. Mondunk egy nevet, a szürke eminenciásként a háttérből gonoszul irányító jobbikos parlamenti megmondó ember, Szilágyi György. Meg az ő kis hadteste, az általa kézi vezérelt Ferenczvárosi C-közép nevű formáció.

Szilágyit nem kell bemutatni a Fradistáknak, de azt már kevesen tudják, vagy merik kimondani, hogy többek közt neki is köszönhető az a 3 év, amit az NB II-ben szenvedett végig a klubunk (meg a Hrutkának, de őt most megkíméljük, mert ő legalább tett a klubért valamit, mielőtt nekiállt a sírját ásni). Némelyek szerint például a karikalábú Szilágyi rúgta hátba anno Szentes Lázárt 2003 nyarán az Albertben, de ha mégsem, akkor is kivette a részét a másodosztályig vezető bűnökből, igen alaposan. Most megint azon munkálkodik, hogyan ártson a Fradinak és régi-új céljaként miként kerüljön az elnöki székbe (és ártson eközben pártriválisának persze).

Mi kimondjuk! A szurkolók egy részét Jobbik segédlettel igyekeznek megtéveszteni, az esetleges kibékülés a Tábor és a vezetés között ezért nincs ínyükre ezeknek a figuráknak…

Lévén a céközép hónapok óta minden szembejövőbe belerúg és minden Fradival kapcsolatos hírt kifordít, gyalázkodik, most jöjjön a pillanat, amikor lerántjuk róluk a leplet. Négyet emelünk ki most a Szilágyi gyalogok közül, négy, feltűnési viszketegségben szenvedő, hatalomra vágyó, az internet kínálta névtelenséget kihasználó Jobbik zsoldost.

A főnök Németh Zoltán Lajos, tucatnyi netes álneve közül az első számú a Zarathustra, de van még neki bőven. A IX. kerületben lakik, 37 éves, hypospadiasis szindrómás, ő az, aki kihívta Molnár Krisztián Eserkát bokszolni, de azóta kerüli, mert más verbálisan megütközni, meg más a ringben. (Magyarul gyáva féreg.) Egy szemrevaló cseh hölgy a felesége, két kislányuk van, ők a Fradiban sportolnak, dacára annak, hogy a szakosztály is annak az FTC-nek a része, amelynek Kubatov biztosít pénzt vízre, pályára, öltözőre, hát igen, azt elfogadja az elnököt folyamatosan becsmérlő Csehszlovák rém, aki hetente bejár – kártyával – a Fradi telepre. Németh „komoly sportember” maga is, Dabason strandröplabdázik versenyszerűen. Biztosítási bróker, aki nem tudja, annak eláruljuk, ez ennek a szakmának a legalja, hozzá nem értőkre sóz rá hatalmas felárral érdektelen biztosításokat, húz le járatlan embereket. Ravasz, pénz- és hataloméhes jobbikos, apja szép politikai pályát futott be az MSZMP-től a szélsőjobbig, apuka szemüveges kisfia most Szilágyi útmutatásai alapján cseszegeti a Fradit, próbálja megfúrni a megállapodást a Tábor és a klub között, szarozik le éjjel-nappal mindent és mindenkit.

A ckozep.hu oldalon feltüntetett főszerkesztő Pentz Balázs, egy negyvenvalahány éves érdi tolvaj, akit azért rúgtak ki tavaly a munkahelyéről, egy elektronikai termékeket árusító nagy cégtől, mert simán és folyamatosan lopott, az elcsórt cuccot a neten árulta, így bukott le. Az a szép, amikor átláthatóságot kér számon bárkin az az ember, aki dokumentáltan és bizonyíthatóan lopott éveken át sokmilliós tételben. Most rendőrségi eljárás van ellene, ha szerencsés, akkor megússza majd felfüggesztettel, ha van igazság, akkor több évre lecsukják, ahogy a büdös tolvajokra ráférne. Igazi bábfigura, önálló akart nélkül, Németh rángatja tetszése szerint, Izirájder, meg még tucatnyi nick néven írogat aljasságokat. Ahogy szellemei vezetője, úgy Pentz sem ért semmihez, foglalkozása menedzser, számítástechnikai cuccokat (lopott) értékesített sokáig, egyébként egy igazi lúzer.

Németh dörzsölt, Pentz nyámnyila, a másik két céközepes viszont elmekórtani eset. Egyikük, a 35 éves látens homoszexuális, szintén érdi Bólya László. Az egy ideje a budai elithez tartozó csajánál tanyázó Bólya tényleg orvosi eset, a szó valódi értelmében, dührohamai a szűk környezetében jól ismertek, időnként félelmet keltenek a durva kirohanásai. Többször kezelték kórházban, tartották bent megfigyelésen, gyógyszerezték. Ő is IT szakember, szóval semmihez sem ért, kivéve az ivászat (értsd, alkoholista). Szélsőjobbos nézeteit vállalja, nem úgy, mint nevét és arcát, lévén ő az, aki ellentétben a főnökökkel, sosem mert még kiállni a nyilvánosság elé, ellenben 15-20 Facebook profilja és ugyanennyi nick neve van, ezeket váltogatja akár percenként, időnként önmagával beszélget a fórumokon. Ebben valóban túltesz minden harcostársán. Neki (is) tényleg miden szarból van, ő inkább jobbikos mezei katona (a neten elsődlegesen Bigacsigaként, vagy bármilyen csigaként, csiguszként kell keresni), nem pedig tiszt féle, mint Németh.

A másik elmekórtani eset a kvartettből a deformált fejű Pleskó Attila. A 45 éves jogászt pár éve kirúgták a MOL-tól, azóta megzakkant, seregnyi céggel próbált uniós támogatásokat nyerni, ez néha sikerült is neki, méghozzá milliós tételben, fél tucat céget variálva. Megúszta, egyelőre, bár egy-két cége után már nyomoznak. Ingatlankezeléssel foglalkozik most (értsd, házmester). Amikor a céközepesek próbálják tagadni a jobbikos vádat, akkor Bolya írásai, Németh apuka múltja, jelene, meg a Szilágyival folytatott egyeztetések mellett a legfőbb bizonyíték, hogy Pleskó szűk baráti köre hemzseg Magyar Gárda tagoktól, rasszista jobbikosoktól, rá kehet keresni a neten, amíg le nem törli. Nincsenek véletlenek, naná, hogy ő is bekerült a Szilágyi brigádba, Bolyához hasonlóan inkább verbális végrehajtóként, fő nick neve Dobcsány.

Jobbikos fiúk, visszanyalt a fagyi.

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.