A Tábor legnagyobb – belső – ellenségei: Végel, a lehúzós sajtóvamzer

Rohadt érzés, hogy az első cikk éppen egy senkiháziról szóljon, de nincs mit tenni, a Fradi Tábor egyik legnagyobb ellensége éppen az a bajai proli gyerek, aki állítása szerint velünk van. Pedig nincs. Évek óta tömi a zsebét, a mi pénzünkből stafírozta ki a körúti boltját. Bennünket húzogatott le – a klub segítségével – éveken át a Fradibusszal. Ami Fradibusz sosem volt az övé, az mindannyiunké. Tőlünk lett Fradibusz, ezt sose felejtsük el. Szerintetek miből tudott egyre nagyobb játékboltot nyitni a Végel? Ne áltassuk magunkat, a polcokat mi fizettük, az egyik fix, hogy az enyém. Ravasz srác vagy Vége Tomi, de vége a szép időknek.
Először is vamzer vagy. Itt van ez a Csepregi János Botond nevű még nagyobb senki, az Átlátszó oknyomozó riportere, aki földön-égen azzal dicsekszik, hogy te mennyi mindent elmondtál neki, tudod, ezt úgy hívják, az informátora vagy. Például a Krisztiánról te fecsegtél neki, ne tagadd. Ez a legalja Végel, hogy miközben telesírod a várost, hogy Qbatov adóellenőrt küld rád (ami amúgy rohadtul nem igaz, minden új boltot meglátogatnak az ellenőrök, ezt mindenki tudja, csak te szeretsz mártír szerepben tetszelegni, az jól áll), egy mocskos kis zugfirkásznak árulkodsz, hazudozol.
Ártasz a Tábornak, ártasz a klubnak. És hazudsz, mint a vízfolyás. Ha már a vézna újságíró spanod nem írta meg a teljes igazságot, akkor hadd lássák, kiféle, miféle vagy te. Azt állítod, jogtalanul tiltottak ki? Tomi, ezen jót mosolygunk, ott voltunk a Puskás lelátóján, amikor a Broll Gyuszival közösen kipenderítettetek egy Fradistát. Ketten mentetek rá egy tök részeg srácra. A kép, ami a Blikkben megjelent, még nem is adta vissza a szitut. Bátor voltál, a csajod ott állt fölötted, neki izmoztál? Ha a klub szemszögéből néznénk, igazuk van, erősködsz itt, mi vagy te, szekus? Tulajdonképpen jó is, hogy kitiltottak, se ide, se oda nem tartozol.
Az sem igaz, amit a Fradibuszról beszélsz. A klub csicskája lettél évekre, eladtál bennünket pénzért. Pontosan tudjuk ma már, hány ingyenjegyet kaptál, amit milliókért adtál tovább. Ne nézz bennünket hülyének te plüssmajom-árus. Most is csak azért izegsz és mozogsz, hogy nálad vásároljanak a Fradisták. Nos, Tomi, legyen a bojkott kiterjesztve rád is, te hazug vamzer! Inkább vegyünk Fradi sört, mint nálad akár levegőt.
Volt képed elsétálni a klubházhoz azzal az idióta levéllel, aminek semmi értelme nem volt, te azok közé tartozol, akik csak a nemet tudják mondani, de fingjuk nincs arról, mit takarhat egy igen. Mint az a hülye nagyfejű, a Magyar Balázs (róla is lesz még szó a későbbiekben, kájne pánik), annyi a különbség, neki hatalmi mániája van, te meg a pénzért adsz el mindent, mindenkit. Súlytalan vagy, veled semmire sem megyünk. Bujtogatod a Tábort, de megoldási javaslatod nincs. Na persze, te kisomfordálsz a Vasas meccsre sunyiban, ne hidd, hogy nem láttunk a cingár kis barátaiddal a kerítlés tövében. Keresed a minél jobb helyet, de akinek a zsebe ezerszer fontosabb a Fradinál, azt hamar utolérik. Tomi, eddig tartott, hogy félre tudtál vezetni minket, nincs helyed a Tábor irányítói közt, sőt, a legjobb, ha visszahúzol Bajára, főzzél halászlevet, azt keverd, ne a szart itt a Fradinál.

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.